Çfarë duhet të kishe mësuar gjatë edukimit seksual, por që nuk ke bërë

Mbas dy vitesh  jete bashkë me Tabu, poste, shkrime, video e këshilla ndjej që themelet po tronditen, por di me siguri që ka ende shumë punë për të bërë. Sa herë që marr pyetje për informacione tepër bazike e...

Po kur është burri ai që nuk do të bëjë seks ? Shenjë burrërie apo ngacmimi seksual ?

Kohët e fundit në Spanjë ka ndryshuar ligji ndaj dhunës seksuale: nëse nuk ka miratim nga partneri, atëherë akti trajtohet si dhunë seksuale. Ndërkohë që në Shqipëri e dijmë si qëndron situata. Dhuna nuk...

Masturbimi është akt feminizmi

Ndonëse masturbimi tashmë, në vitin 2019, ka treguar benefite të pafundme fizike dhe psikologjike, ende ekzistojnë stigma, sidomos ndaj grave që masturbohen. Janë pikërisht këto ide të gabuar, këto...

Kategoria -Masturbimi