Seksizmi në televizion, një fenomen që kemi ndërtuar vetë

Nuk është është hera e parë që shkruaj për sjellje të papërshtatshme në televizionet shqiptare të cilat janë një pasqyrë shumë e mirë e shoqërisë tonë dhe e vlerave që ajo mbron. Nga fillimet e televizionit e...

Kur një femër është “femër”- gruaja e sotme me mendësinë e djeshme.

Sa herë që shkëmbej mendime me të rinjtë që ndjekin faqen Tabu, habitem nga pamundësia mendore dhe mungesa e edukimit e rinisë shqiptare në shekullin 21. Habitem nga disa norma dhe cliché të mësuara përmendësh...

Përveç se prindër jeni edhe çift: 10 rregullat e arta që të keni hapësirën tuaj

10 rregulla për lumturinë e mamit dhe babit Si të ia bëjmë që mos harrojmë çiftin ? Si të ia bëjmë të mos harrojmë faktin që përpos rolit të prindit,  burri dhe gruaja janë çift dhe qëndrojnë sëbashku...

Kategoria -Feminizmi