Arti i rënies më dorë- për të dyja gjinitë

Ky art nuk duhet të jetë ekskluzivë e adoleshentëve të turpshëm. Ka ardhur koha të marrim atë që na takon! Performimi i rënies më dorë mund të jetë një mënyrë shumë e mirë për të fokusuar kënaqësinë te...

Seksi gjatë shtatzanisë

Shtatzania për disa gra është një përvojë e bukur. Sido që të jetë udhëtimi juaj, nuk ka arsye për të ndalur shijimin dhe eksplorimin e jetës  tuaj seksuale. Nëse shtatzania vlerësohet si e sigurt nga mjeku...

Guida për fillestarët: seks oral i sigurt

Çfarë është seksi oral ? Seksi oral përfshin dhënien ose marrjen e stimulimit oral në organe gjenitale. Fellatio që njihet ndryshe “ e marrë në gojë” është termi i saktë që përdoret për të përshkruar...

Kategoria -Seksi Oral