Një letër për të gjitha vajzat që bëjnë seks në takimin e parë

Kjo është një çështje që kam biseduar më shokë e shoqe, më të dashur dhe më pak të dashur, dhe ndonëse kam dëgjuar shpesh fjalinë: “ Rri e qetë, edhe nëse e jep mbrëmjen e parë s’ka asgjë të keqe”...

Fiksim apo fetish rreth këmbëve (nga kyçi e poshtë)

Përshëndetje, një pyetje kisha. Çfare mendoni për njerëzit që kanë foot fetish? A mendoni se është e çuditshme apo normale ? ( Teksti është redaktur nga ana gjuhësore). Përgjigjja që përsëris më shpesh në Tabu...

Erotizmi dhe gratë, një raport i komplikuar

Sa kohë i kushtoni trupit tuaj ? Sa kohë i dhuroni eksplorimit të seksualitetit tuaj ? A e ndjeni veten në siklet nëse hyni në intimitet me vetëveten ? Ju pyes sepse sipas statistikave ( Richter 2014), gratë...

Kategoria -Miratimi Seksual