Çdo gjë që duhet të dish mbi ejakulacionin ( derdhja e spermës) parakohe

Ejakulacioni i parakohshëm është një çrregullim seksual i cili karakterizohet nga një ejakulacion (derdhje sperme) që ndodh pothuajsë brenda 1 minute nga penetrimi në vaginë. Ejakulacioni parakohe është...

Në cilin shtet është më mirë që të lindësh nëse je vajzë/grua ?

E keni pyetur ndonjëherë veten se në cilën pjesë të botës është mirë të lindësh nëse je grua ? Përgjigjen e marrim nga raporti i Global Gender Gap, i vitit 2021,  përgatitur nga Forumi Ekonomik Botëror .Si...

Kur do e bësh një fëmijë ?

Jemi ende të bindur që feminiliteti dhe mëmësia janë komplementarë ? Në shoqërinë tonë idea e mëmësisë dhe të qënurit grua është një binom i rëndësishëm. Nëse do të ishtë një marrëdhënie, do ta quaja toksike...

Kategoria -Marrëdhënie

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.