E njeh diferencën midis ciklit menstrual dhe menstruacioneve ?

Cikli menstrual dhe fazat e tij, mëso t’i njohësh Ardhja e menarkës ose menstruacioneve të para është një moment i rëndësishëm në jetën e një vajze, sepse shënon kalimin nga fëmijëria në etapën adulte. Ardhja...

A mund të ndryshojmë datën e ardhjes së menstruacioneve ?

Kjo është një pyetje që më bëhet shpesh, sidomos në sezonin e verës, por me thënë të drejtën duke mos qenë pionere e barnave dhe medikamenteve, nuk këshilloj ndërhyrje në sistemin endokrin ndonëse nën...

Çfarë thotë ngjyra e gjakut të menstruacioneve për shëndetin tënd

Çdo grua që ka menstruacione e di që gjaku nuk është gjithmonë i kuq. Shkarkimet menstruale ndryshojnë çdo cikël, nga muaji në muaj. Mund të jetë një e kuqe vibrante sidomos dy ditët e para por mund të jetë...

Kategoria -Menstruacione

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.