Parafilitë, ana e errët e seksit

Parafilitë  janë  shqetësime seksuale, që  karakterizohen nga fantazia, nxitja seksuale ose nga sjellje përsëritëse që  nxisin shumë  eksitim. Jo vetëm kaq, por ato mund të  jenë të ndërlidhura më një objekt...

Intervistë/ Ju tregoj për varësinë time nga seksi

Varësia nga seksi e quajtur ndryshe dhe hiperseksualitet është një patologji shumë e vështirë për t’u kuptuar. Çfarë do të thotë në të vërtetë “shumë seks” ? Deri në çfarë pike mund ta quajmë normale ? Sa...

Fiksim apo fetish rreth këmbëve (nga kyçi e poshtë)

Përshëndetje, një pyetje kisha. Çfare mendoni për njerëzit që kanë foot fetish? A mendoni se është e çuditshme apo normale ? ( Teksti është redaktur nga ana gjuhësore). Përgjigjja që përsëris më shpesh në Tabu...

Kategoria -Fetish