Çfarë do të thotë Bias Konjitiv

Unë e përdor shumë shpesh togfjalëshin “Bias Konjitiv”, që me fjalë më të thjeshta do të thotë, “ perceptim i modifikuar” që nxit një alterim të logjikës, një deformim, që ndryshon në mënyrë të vetëdijshme...

Çfarë është hiperseksualizimi ?

Koncepti i hiperseksualizimit tregon vemendjen e pjesshme ose të plotë mbi karakteristikat e sferës seksuale, duke minimizuar dhe vendosur në plan të dytë cilësitë e tjera që mund të kenë subjektet- që në...

Shkakton vaksina e Covid-19 probleme me fertilitetin? Ja si qëndron e vërteta bazuar në 3 organizata të njohura mjekësore

Ditën e djeshme, 10 gusht 2021, bëra dozën e parë të vaksinës Pfizer ( te stadiumi Air Albania), kështu që vendosa të ndaj në Instagram eksperiencën time. Menjëherë vërshuan pyetjet rreth pjellorisë dhe...

Kategoria -ABCedari i seksit ( bazike)

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.