Këto janë arsyet shkencore se pse SARS-Cov-2, zvogëlon penisin

-3.8 janë cm e të riut amerikan që ka deklaruar që ka pësuar një zvogëlim të penisit pasi ka kaluar SARS-Cov-2. Lajmi u botua në New York Post dhe mjekët në shkrimin e njejtë konfirmojnë gjëndjen “ Covid Dick”...

Seksi në çift me fëmijët në shtëpi

Nëse këto kohë kanë një emërues të përbashkët,  ajo është vështirësia. Janë kohë të vështira për të gjithë ne. Shpesh herë mendoj për situata larg nga e imja, nga e jona, si për të mbeshtetur apo për t’u...

E keni menduar pse puthemi ?

E keni menduar ndonjëherë pse puthemi ? Cila është historia mbas puthjes ? Duhet të dini që ka shumë histori mbas këtij aktiviteti të qënies njerëzore. Njësoj si pasioni dhe ndjenja gjatë puthjes, aq magjike...

Kategoria -CoronaVirus