Pabarazia gjinore e ka origjinën në Greqinë e lashtë

Këtu në webin e Tabu Blog ose në faqen time të Instagramit, por dhe kur ftohem në emisione të ndryshme, flas shumë shpesh për pabarazinë gjinore. Shumë prej jush, them se nuk e kanë menduar ndonjëherë se ku...

Çdo gjë që duhet të dish mbi ejakulacionin ( derdhja e spermës) parakohe

Ejakulacioni i parakohshëm është një çrregullim seksual i cili karakterizohet nga një ejakulacion (derdhje sperme) që ndodh pothuajsë brenda 1 minute nga penetrimi në vaginë. Ejakulacioni parakohe është...

Keni perioda ngjyrë kafe, ja pse nuk duhet t’i injoroni dhe të konsultoheni me një mjek

Cikli i rregullt menstrual mund të na krijojë shqetësime në fillim, por është një ndër shenjat më të dukshme të një organizmi të shëndetshëm femëror. Në ditët e para nuk mund të mos mendojmë dhe përjetojmë...

Kategoria -Uncategorized

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.