Menstruacione dhe karantinë

Nëse ke modifikuar sjelljet e tua të përditshme (ushqim, lëvizje, gjëndje emocionale) ka mundësi që të ketë pak ose shumë ndryshime ( humor, vonesa, sekrecione, dhimbje) në ciklin tënd menstrual. Mos u...

Shëndeti vaginal

Gjeneza e jetës dhe qëndra e kënaqësisë , ende sot vagina është  një  zonë  misterioze dhe për ato që  e kanë  një . Vagina nuk është  si mendon Si fillim duhet thënë ( jo që nuk...

Ushtrimet e Kegelit: bëji këto ushtrime në shtëpi dhe ku të mundesh, ngushtojnë vaginën

Ushtrimet e Kegelit janë bërë shumë mainstream sidomos këto dy vitet e fundit. Këto ushtrime janë të famshme sepse të ndihmojnë në ngushtimin e vaginës. Ne, si shoqëri, jemi të fiksuar me ngushtësinë dhe...

Kategoria -Ushtrimet Kegel