Frika për të rënë në dashuri ekziston vërtet dhe quhet philofobia

Po e nis duke thënë që kam një lajm të mirë dhe një të keq. Lajmi i mirë është që tashmë keni një argument të vërtetë kur nuk iu pëlqen dikush. Në vend që të thuash “ Nuk ndihem gati për një marrëdhënie të re...

Intervistë/ Ju tregoj për varësinë time nga seksi

Varësia nga seksi e quajtur ndryshe dhe hiperseksualitet është një patologji shumë e vështirë për t’u kuptuar. Çfarë do të thotë në të vërtetë “shumë seks” ? Deri në çfarë pike mund ta quajmë normale ? Sa...

Je i kënaqur në krevat ? Bëj testin e seksit që ta zbulosh.

Kur ka qënë hera e fundit që i  ke bërë një kolaudim jetës tënde seksuale ? Shumë prej nesh përballen me jetën pa e menduar nëse e shijojnë apo jo. Ose ndoshta mërziten sepse ka diçka që bëjnë në mënyrë...

Kategoria -Cybersex