Joshja e martesës dhe e suksesit të saj

Nga Mimoza Konomi Shoqëria e sotme në vlerat e saj evoluese, ndikon e ndërhyn drejtpërdrejt në çështje e aspekte të njeriut brenda rrethit të vet social, kontekstit ku jeton e zhvillohet, mekanizmit të...

Sipas mjekëve gjinekologë këto janë infeksionet vaginale që shfaqen më shpesh gjatë shtatzënisë.

Gjatë shtatzënisë shumë gra vënë re një rritje të sekrecioneve vaginale. Nëse këto sekrecione janë me ngjyrë të bardhe dhe pa aromë, atëherë nuk duhet të shqetësoheni pasi shkaktohen nga rritja e nivelit të...

Mos i injoroni kurrë këto ndryshime, ngjyra e urinës zbulon çfarë problemesh shëndetësore keni

Urinimi është një ndër nevojat bazike të organizmit, të cilit i kushtojmë më pak rëndësi se çdo gjë tjetër në organizmin tonë. Çdo ndryshim i theksuar i ngjyrës së urinës tregon se trupi juaj nuk po merr...

Kategoria -Ekspertët

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.