A mund ta kuptojë i dashuri im nëse jam apo jo e virgjër ?

Sado që më ka dala goja nga vendi duke treguar për himenin apo konceptin e virgjërisë, mbas katër vitesh Tabu Blog, më duket sikur jemi ende në vend. Inboksi mbushet me pyetje apo me mesazhe të kësaj natyre: “...

Intervistë/ Ju tregoj për varësinë time nga seksi

Varësia nga seksi e quajtur ndryshe dhe hiperseksualitet është një patologji shumë e vështirë për t’u kuptuar. Çfarë do të thotë në të vërtetë “shumë seks” ? Deri në çfarë pike mund ta quajmë normale ? Sa...

Menstruacione dhe karantinë

Nëse ke modifikuar sjelljet e tua të përditshme (ushqim, lëvizje, gjëndje emocionale) ka mundësi që të ketë pak ose shumë ndryshime ( humor, vonesa, sekrecione, dhimbje) në ciklin tënd menstrual. Mos u...

Kategoria -Masturbimi