E njeh diferencën midis ciklit menstrual dhe menstruacioneve ?

Cikli menstrual dhe fazat e tij, mëso t’i njohësh Ardhja e menarkës ose menstruacioneve të para është një moment i rëndësishëm në jetën e një vajze, sepse shënon kalimin nga fëmijëria në etapën adulte. Ardhja...

E dini çfarë është dyshemeja pelvike ? Zbulojeni në një bisedë me Dr. Ardi Prushi

Muskujt e dyshemesë së legenit janë muskujt në fund të barkut, që ndodhen në trupin e burrave dhe të grave. Këto muskuj kanë tre funksione kryesore: Mbajnë fshikëzën, zorrët dhe mitrën në vendin e duhurAta...

Çfarë do të thotë Bias Konjitiv

Unë e përdor shumë shpesh togfjalëshin “Bias Konjitiv”, që me fjalë më të thjeshta do të thotë, “ perceptim i modifikuar” që nxit një alterim të logjikës, një deformim, që ndryshon në mënyrë të vetëdijshme...

Çfarë është hiperseksualizimi ?

Koncepti i hiperseksualizimit tregon vemendjen e pjesshme ose të plotë mbi karakteristikat e sferës seksuale, duke minimizuar dhe vendosur në plan të dytë cilësitë e tjera që mund të kenë subjektet- që në...

Shkakton vaksina e Covid-19 probleme me fertilitetin? Ja si qëndron e vërteta bazuar në 3 organizata të njohura mjekësore

Ditën e djeshme, 10 gusht 2021, bëra dozën e parë të vaksinës Pfizer ( te stadiumi Air Albania), kështu që vendosa të ndaj në Instagram eksperiencën time. Menjëherë vërshuan pyetjet rreth pjellorisë dhe...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.