Si të pastrohesh për seksin anal

Një pyetje që marr shumë shpesh, ka të bëjë me pastrimin para seksit anal. Higjena anale ka të bëjë me higjenën në pjesët e anusit. Me nje higjenë të kujdesur, mund të qëndrosh i qetë dhe relaksuar gjatë...

Seksi gjatë shtatzanisë

Shtatzania për disa gra është një përvojë e bukur. Sido që të jetë udhëtimi juaj, nuk ka arsye për të ndalur shijimin dhe eksplorimin e jetës  tuaj seksuale. Nëse shtatzania vlerësohet si e sigurt nga mjeku...

Seksi Anal – Pjesa e 3

Trilogjisë së kënaqësisë anale i erdhi fundi. Natyrisht kjo nuk është një lamtumirë, do ketë dhe raste të tjera në të cilat do trajtojmë përsëri seksin anal dhe botën rreth tij. Por, për këtë javë ky është...

Kategoria -Seksi Anal