Shqipëria Dhe Kanadaja Hipokrite: Ju tregoj historinë time transgjinore

Nga Lukas Livia Jetoj në Kanada prej 22 vitesh. Jam djalë trans me 2 kufizime aftësie: fizikisht kam sëmundjen e kockës të quajtur “osteochondromatosis”, e cila shkurton gjymtyrët, ka dhimbje...

Dushi anal, ose pastrimi për marrëdhënie anale

Ky shkrim u përgatit nga: Madamec Dushi anal nuk është diçka për të cilën flitet shpesh ose e thënë ndryshe, informacioni që ofrohet në gjuhën shqipe është i pakët. Në një botë perfekte nuk duhet të ishte i...

Informacion mbi kontraceptivët bashkohorë

Sot informacini mbi seksin, si kurrë më parë, nuk ka qenë kaq i gjerë dhe i larmishëm. Të rinjtë kanë mundësi dhe burime të shumta, TV, libra, trajnime, reklama, biseda dhe diskutime ( nëse duan). Mënyra se si...

Kategoria -LGBTQIA