5 gjëra që duhet të dini për parandalimin e shtatzënive të paplanifikuara pas lindjes së një fëmije

Psa lindjes së fëmijës, aftësia për të mbetur shtatzënë kthehet shpejt – më shpejt se sa ju mendoni. Ju mund të mbeteni shtatzënë para se të ju jenë kthyer menstruacionet pas lindjes. Nënat që nuk ushqejnë...

Gjëra që duhet të dini rreth përdorimit të ushqyerjes me gji, si metodë për parandalimin e shtatzënive të paplanifikuara

Ju e dini se qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për foshnjën tuaj ? Por a dini se mund ta përdorni njëkohësisht për të ushqyerjen e foshnjes VETËM me gji për të parandaluar shtatzënitë e paplanifikuara...

Informacion mbi kontraceptivët bashkohorë

Sot informacini mbi seksin, si kurrë më parë, nuk ka qenë kaq i gjerë dhe i larmishëm. Të rinjtë kanë mundësi dhe burime të shumta, TV, libra, trajnime, reklama, biseda dhe diskutime ( nëse duan). Mënyra se si...

Kategoria -prezervativi