Seksizmi në televizion, një fenomen që kemi ndërtuar vetë

Nuk është është hera e parë që shkruaj për sjellje të papërshtatshme në televizionet shqiptare të cilat janë një pasqyrë shumë e mirë e shoqërisë tonë dhe e vlerave që ajo mbron. Nga fillimet e televizionit e...

Përveç se prindër jeni edhe çift: 10 rregullat e arta që të keni hapësirën tuaj

10 rregulla për lumturinë e mamit dhe babit Si të ia bëjmë që mos harrojmë çiftin ? Si të ia bëjmë të mos harrojmë faktin që përpos rolit të prindit,  burri dhe gruaja janë çift dhe qëndrojnë sëbashku...

Dr. Ardi Prushi tregon për rëndësinë e ushqyerjes në shtatzëni

Dëshira për të kuptuar më mirë lidhjet midis ushqimit dhe sjelljes erdhi pasi pashë një dokumentar i cili fliste për studimet e fundit në shkencë të cilat shikonin një lidhje të rëndësishme midis ushqimit të...

Kategoria -Marrëdhënie