Terapia inovative për problemet me ereksionin

Ereksioni nuk do të jetë më problem: kjo është terapia inovative që i vjen në ndihmë burrave shqiptarë

Zgjidhja e përhershme e problemeve të ereksionit. Në vetëm një muaj, pa dhimbje dhe pa ilaçe.

Mungesa e ereksionit është një problematikë që shqetëson burrat në gjithë botën, sigurisht dhe ata shqiptarë. Fatmirësisht jetojmë në një epokë ku përparimi i shkencës dhe rritja e studimeve në këtë drejtim, ndihmojnë në zgjidhjen e këtij problemi, që ndikon dhe në cilësinë e jetës. Prandaj, për shkak të komunikimit të përditshëm që kam me ju dhe duke ditur ankthin që ky shqetësim ju krijon,  mezi prisja të ju tregoja për këtë pajisje të re e cila me anë të një teknologjie ultra moderne, zgjidh problematikën e ereksionit, pa dhimbje dhe pa operacion. Merrni shënim se do ju duhet.

Më shumë për terapinë moderne.

Terapia për të cilën po flas funksionon përmes valëve goditëse, ajo është një metodë inovative për trajtimin e shqetësimeve erektive, të cilat vijnë si rrjedhojë e problemeve vaskulare. Kjo terapi  është e rëndësishme sepse deri tani është e vetmja metodë që synon shkakun dhe jo simptomën, duke ofruar kështu një zgjidhje përfundimtare të problemeve të mosfunksionimit erektil, pa dhimbje dhe pa medikamente. Pajisja që do ju ndihmojë me problemin tuaj, është ultra moderne dhe është pjesë e ajkës së teknologjisë mjekësore, ajo përdoret nga mjeku androlog Dr. Spiridon Raptis, dhe garanton rezultate të menjëhershme.  

Ereksioni është një fenomen vaskular, pasi karakterizohet nga një rritje e fluksit të gjakut në korpuset kavernoze, në mënyrë që të arrihet fortësia e mjaftueshme për penetrim. Deri më sot, alternativat terapeutike janë fokusuar  vetëm tek simptomat dhe jo te shkaqet, domethënë në zvogëlimin e rrjedhës së gjakut në korpuset kavernozë të penisit. Me metodën e re terapeutike trajtimi i patologjisë është më i afërt. Metoda inovative e trajtimit të mosfunksionimit erektil për arsye vaskulare, përmes valëve goditëse, në thelb, i jep penisit “enë të reja“ në mënyrë që të krijojë dhe të ruaj një ereksion sa më të mirë. Metoda bazohet mbi trajtimin përkatës për isheminë e miokardit të zemrës, duke shkaktuar angiogjenezë, pra zhvillimin e degëzimeve të reja të enëve të gjakut.

Bombardimi me valë goditëse i penisit, arrihet në mënyrë jo invazive me ndihmën e kësaj pajisjeje të veçantë, e cila lëshon valë goditëse lokale dhe me intensitet të ulët, të cilat përqendrohen në zonën e synuar (në korpuset kavernozë të penisit). Indikacioni i kësaj terapie synon pacientët tek të cilët problemi i ereksionit shfaq arsye vaskulare dhe si rezultat na siguron rritjen e fluksit të gjakut në trupat kavernozë gjatë fillimit, kohëzgjatjes dhe ruajtjes së ereksionit.

Rezervoni takimin me Dr. Spiridon Raptis, kirurg urolog-androlog, duke kontaktuar :

info@doctorshospital.al

ose në numrat:

cel: +355 67 20 84 030 tel: +35542264796

Shëndeti juaj, kujdesi ynë!

Terapia inovative për problemet me ereksionin
https://doctorshospital.al/

Zhaklin Lekatari

2 komente

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.