Keni djegie në zonën time? Sipas gjinekologëve këto janë 5 shkaqet pse ndodh

Ndjesia e djegies në zonat gjenitale nuk është normale, ndaj nuk duhet ta neglizhoni këtë fakt duke menduar se do të kalojë vetë ! Kjo ndjesi është shenjë paralajmëruese e një problemi! Sipas Dr. Alyssa Dweck...

Joshja e martesës dhe e suksesit të saj

Nga Mimoza Konomi Shoqëria e sotme në vlerat e saj evoluese, ndikon e ndërhyn drejtpërdrejt në çështje e aspekte të njeriut brenda rrethit të vet social, kontekstit ku jeton e zhvillohet, mekanizmit të...

Bodyshaming – pse është e rëndësishme të mësojmë të respektojmë trupin ?

Komentet ofenduese dhe aspak pozitive mbi dukjen dhe trupin e të tjerëve ( ose mendimet negative mbi trupin tonë) janë aq të shpeshta, sa as nuk e vëmë re rrezikun që ato mbartin. Të bësh shaming mbi trupin e...

Kategoria -Feminizmi

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.