Rrëfim i një djali beqar mbi eksperiencën SWINGER

Problemet në një lidhje janë mëse normale. Nuk ka çift në këtë botë, që mund të thotë se jeta e tyre bashkëshortore është vetëm çokollata dhe trëndafila. Vitet kalojnë, fëmijët rriten, problemet në punë...

Individë pa fëmijë: një udhëtim midis edukimit qytetar dhe edukimit seksualo-dashuror

“ Do vijë dita dhe do pendohesh”, “ Je njeri shumë egoist”, “ Prit je grua, do të vijë instikti i mëmësisë”. Janë disa nga frazat që dëgjojnë, midis tyre dhe unë, të gjithë ata që nuk e shohin prindërimit si...

Friendzone – kur tjetri nuk të ka shumë qejf sa e ke ti

Koncepti friendzone ka lindur në mes të viteve ’90, por u bë i famshëm në vitet 2000. Ai vjen nga kultura pop dhe u bë kaq shumë i përhapur nga mediat dhe nga rrjetet sociale.  Me friendzone...

Kategoria -Edukatë Seksuale