Vaginizmi dhe shqetësimet nga dhimbja

Vaginizmi është pamundësia totale ose e pjesshme e penetrimit, për shkak të një forcimi të pavullnetshëm të muskujve të vaginës. Këta muskuj, në kondita normale, janë nën kontrollin e vetëdijshëm të gruas, e...

Çfarë është kjo “No Nut November” ?

Çdo nëntor, një grup djelmoshash në Internet sfidojnë njëri- tjetrin duke mos ejakuluar gjithë muajin. As masturbim e as raporte seksuale. Është një sfidë relativisht e re që quhet “No Nut November”. Arsyet që...

Si ndodh shtatzania ?

Shtatzania është njëkohësisht e thjeshtë dhe e komplikuar. E ke pyetur veten si ndodh shtatzania ? Informacionet në vazhdim, do ju ndihmojnë mos të pyesni më kurrë, nëse ka mundësi shtatzanie me puthje, seksin...

Kategoria -Edukatë Seksuale