Elektroshoku i penisit, mund të kurojë ejakulimin parakohe

Sa herë që ankohem për shoqërinë injorante që na rrethon, bëj shaka duke thënë që ekzorcizmi dhe elktroshoku janë të vetmet terapi që mund të kthellojnë shqiptarët, por do që tallu sot, tallu nesër, njëra prej...

Sa marrëdhënie seksuale duhen pasur që marrëdhënia në çift të jetë e kënaqshme ?

Seksologjia është një degë e psikologjisë e cila vitet e fundit ka fituar gjithnjë e më shumë rëndësi. Ajo nuk mundohet vetëm të shpjegojë problemet e lidhura me sferën seksuale, por mundohet të përmirësojë...

Pse marrëdhënia seksuale është kaq e rëndësishme ?

Marrëdhëniet seksuale luajnë një rol të rëndësishëm në çift dhe jo vetëm. Pse ka kaq shumë rëndësi marrëdhënia seksuale në jetën e shumicës së njerëzve ? Për të shpjeguar këtë, duhet patjetër të rikujtoj që...

Kategoria -Uncategorized