Sindroma e ovarit polikistik, një intervistë me dr. Ardi Prushi

Sindroma e Ovarit Polikistik është një çrregullim hormonal nga i cili vuajnë shumë gra edhe pa qenë në dijeni. Për të kuptuar sa më mirë këtë problematikë, por dhe mënyrat si ta dallojmë apo kur të drejtohemi...

Lufto padijen duke marrë njohuri bazike mbi aparatin riprodhues mashkullor

Aparati riprodhues mashkullor është bashkësia e organeve dhe strukturave që kanë si funksion riprodhimin seksual.  Gjenitalet mashkullore zhvillohen brenda dhe jashtë trupit. Në pjesën e jashtme ne shohim...

“Muaji blu”; Intervistë me dr.Artan Koni për çdo pyetje rreth seksualitetit tek meshkujt

Nëntori ndonëse shumë pak e dinë quhet “Muaji Blu”, sepse i dedikohet i gjithi gjinisë mashkullore dhe ndërgjegjësimit për parandalimin e kancerit të prostatës dhe të gjitha problemeve uro-gjenitale që ata...

Kategoria -Ekspertët