Çfarë e bën të bukur marrëdhënien seksuale ?

Në komunikimin e përditshëm me publikun, kam kuptuar që shumë prej jush, kanë disa ide fikse rreth përmirësimit të performancës në marrëdhënien seksuale.

Duket sikur të gjithë kërkoni rregullin magjik, apo pilulën magjike për të bërë gjënë perfekte. Pa ditur që këto kërkime për formulën magjike nuk do gjallerojnë ëndrrën tuaj erotike. Shpesh herë ato do ju mbushin me më shumë frikë apo dyshime që nuk i japin hapësirë lirisë dhe eksitimit.

Tentativat për të bërë veprimin e duhur, performancën e duhur apo levizjen e duhur na bëjnë të harrojmë kënaqësine dhe intimitetin me partnerin, përfshirjen dhe kënaqësinë e zhytjes në krahët e tjetrit. Prandaj mëso të braktisësh veten, të lirohesh dhe shijosh momentin dhe ndiq pilulat në foto-galerinë e mëposhtme.

Burimi: The components of optimal sexuality: “ A portrait of great sex”, The Canadian Journal of human sexuality, Vol 18, fq 1-13.

Zhaklin Lekatari

1 koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kam.perbleme me.ciklin kam ber cdo vizit me.ka dale ne rregulle por cikli akoma vazhdon te jete me perbleme qfare monde te ndikoje nuk pi cigare as alkole as gje nuk perfori theksoje qe perpara skam pas perbleme as nje here jam 34 vjec