Ç’të keqe ka, nëse burrat përdorin manikyr ?

Lyerja e thonjve me manikyr ka origjinë të lashtë dhe ka qenë një praktikë e zakonshme për burrat dhe gratë. Janë artefaktet nga Mesopotamia , që dëshmojnë se njerëzit lyenin thonjtë, si shenjë fuqie dhe...

Sekrecionet vaginale tregojnë shumë për shëndetin tuaj

Shkarkimi vaginal është lëng i prodhuar nga vagina dhe qafa e mitrës. Trupi juaj fillon të prodhojë sekrecione – që përmbajnë një përzierje mukusi, bakteresh dhe uji – gjatë pubertetit. Shkarkimi ndihmon...

Faktorët që shkaktojnë gjakderdhje pas marrëdhënieve seksuale

Gjakderdhja pas marrëdhënies seksuale nuk është e pazakontë dhe mund të ketë disa shkaqe. Të bësh marrëdhënie seksuale përfshin përmbajtjen e lëngjeve trupore, megjithatë situata ndryshon kur bëhet fjalë për...

Kategoria -Seksi