Keni djegie në zonën time? Sipas gjinekologëve këto janë 5 shkaqet pse ndodh

Ndjesia e djegies në zonat gjenitale nuk është normale, ndaj nuk duhet ta neglizhoni këtë fakt duke menduar se do të kalojë vetë ! Kjo ndjesi është shenjë paralajmëruese e një problemi! Sipas Dr. Alyssa Dweck...

Sipas mjekëve gjinekologë këto janë infeksionet vaginale që shfaqen më shpesh gjatë shtatzënisë.

Gjatë shtatzënisë shumë gra vënë re një rritje të sekrecioneve vaginale. Nëse këto sekrecione janë me ngjyrë të bardhe dhe pa aromë, atëherë nuk duhet të shqetësoheni pasi shkaktohen nga rritja e nivelit të...

Mos i injoroni kurrë këto ndryshime, ngjyra e urinës zbulon çfarë problemesh shëndetësore keni

Urinimi është një ndër nevojat bazike të organizmit, të cilit i kushtojmë më pak rëndësi se çdo gjë tjetër në organizmin tonë. Çdo ndryshim i theksuar i ngjyrës së urinës tregon se trupi juaj nuk po merr...

Kategoria -IST (infeksione seksualisht te trasmetueshme)