Përparësitë e kupës menstruale ONE SIZE-Merula

Kupa menstruale përdoret si një enë dhe për të këtë arsye ka qëllim të ndryshëm nga pecetat apo tamponët të cilët janë të krijuar për të thithur dhe jo për të mbledhur gjak menstrual.

Sa gjak menstrual mund të mbajë një kupë menstruale ?

Kapaciteti i kupës Merula

Rreth 30 mililitra, dyfishin e një pecete apo tamponi format maxi. Prandaj është e lehtë të kuptosh se sa kohë mund të mbash kupën dhe sa e rehatshme është kjo, sidomos në ditët kur fluksi është më i madh. Kupat prodhohen në masa të ndryshme, por kompania Merula, ka dhe kupën one size, që është e përshtatshme për të gjithë. Mos harroni që kupën Merula e gjeni këtu, vendi ku mund të blini dhe kërkoni info shtesë.

Ndërkohë shikoni në videon poshtë se çfarë do të thotë kupë ONE SIZE

Merula- Kupa One Size

Si pastrohet kupa menstruale ?

Kupa menstruale është produkti më higjienik përsa i përket kujdesit menstrual, kjo dhe për shkak të faktit që kupa është një objekt që sterilizohet ose autoklavohet. Dëgjoje videon e shkurtër në vazhdim për të mësuar dy proçeset e sterilizimit.

Pse duhet të zgjedhim kupën Merula ?

Ka shumë arsye se pse duhet të zgjidhni kupën Merula:

  1. Përshtatshmëria
  2. Ekonomike
  3. Rehatia
  4. Produkt ekologjik

Për më shumë ndiqni videon në vazhdim.

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.