5 strategji për të mësuar respektin dhe luftuar pabarazinë gjinore

Më ka ndodhur shpesh në jetë, si e re dhe adulte, të zhgënjehem nga mungesa e theksuar e respektit e atyre rreth meje. Sa më shumë rritem dhe  veproj në terren, sa më shumë Tabu Blog zmadhohet si komunitet, aq...

Jo, nuk jam super grua: pse fjala “supergrua” nuk është një kompliment, por seksizëm.

Vitet e fundit, ose me mirë që nga shkrimi “ Gruaja me bole” dalë në gazetën Panorama dhe revistën Living, vjeshtë 2017,  shumë gjëra kanë ndryshuar. Shoqëria, studimet, unë dhe proçeset e mia të mendimit...

Tri dimensionet e jetës në çift: Unë, ti, ne !

Një çift i ekuilibruar apo në një marrëdhënië të shëndetshme, shfaq gjithmonë një qasje tridimensionale ( unë, ti, ne), në të cilat ( dimensione) ka një respekt të madh për hapësirën personale. Mungesa e...

Kategoria -ABCedari i seksit ( bazike)