136971538_156800699268827_3581950839927796495_n

136971538_156800699268827_3581950839927796495_n

Sindroma e ovarit polikistik

Nje foto e realizuar ne Canva me foto e doktorit dhe te uterusit

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.