136384147_831155987448598_1765243157195599124_n

136384147_831155987448598_1765243157195599124_n

Interviste me Ardi Prushi per sindromen e ovarit polikistik

Sindroma e Ovarit polikistik

Foto e realizuar ne Canva qe perfshin foton e nje uterusi te vizatuar dhe mjekun e intrvistuar

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.