Gruaja e sotme me tradita te djeshme

Gruaja e sotme me tradita te djeshme

56616143 – hand of a businessman writing with a white chalk against green chalkboard

Pozita e gruas

Nje tabele dhe nje grua dhe nje burre te vizatuar me shkumes

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.