5cc109152300003200d053e6

5cc109152300003200d053e6

Gruaja shqiptare me moralin e djeshem

Nje grua qe ngre divanin dhe pastron, nderkohe qe burri rri shtrire ne divan

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.