cyber seks

Instant (messaging) Sex – ose erotizmi në kohën e whatsapp

Mjetet e komunikimit ndryshojnë mënyrën e afrimit apo raportimit ndërmjet sekseve. Për shembull, mjafton të mendojmë kohën e gjyshërve dhe prindërve tanë.  Ne, nga ana tjetër jetojmë në revolucionin digjital të marrëdhënieve, në kohën kur sms-të e parë, nuk ju përshtatën rregullave të gjuhës, duke krijuar një kod apo mënyrë të re komunikimi, me modele që shumë prej jush, ndoshta kanë harruar,  Nokia, Ericson apo Omnitel.  Sms dhe thirrjet kushtonin dhe të gjithë prisnim festat e fundvitit, kur merrje për dhuratë, për një muaj, një numër të pafund mesazhesh falas.  Dërgimi apo harxhimi i këtyre mesazheve pastaj ishte çështje principi. Përmbajtja e tyre pastaj ishte ose një kujtim për të bërë sa më parë ofertën verore apo dimërore, ose ndonjë vend takimi apo ndonjë gallatë e ditës.  Hiq këto momente mrekullie, pjesa tjetër e vitit ishte një vuatje, sepse duhet të mendoje mirë çdo sms, duke parë që telefonin ta mbushnin ata të shtëpisë.  Ndoshta për këtë arsye, filluam të abdikojmë  dhe zanoret duke zgjedhur të flasim pa to : “ ok nsr”, “ cpb ?”, “ klm “.

Sikur kjo të mos mjaftonte,ne kemi jetuar dhe ardhje e internetit që nga koha kur ai perceptohej si një vend i rrezikshëm, plot me të panjohur të fshehur mbas identiteteve të rrema, e deri tani kur ke gjithë fisin në Facebook.

Mbasi kaluam fazën e parë të demonizimit , për disa vite askush nuk ja vari cyber sexit, ndoshta sepse kuptuam që në internet, seksi eshte me present se sa vetë zoti.  Të parët që e kuptuan ishin prindërit e fëmijëve të turpshëm, kur panë faturat që duheshin paguar . Në fund dhe ata duheshin kuptuar, maksimumi që mund të arrinin ishte ndonjë revistë, ndonjë film erotik bashkë më shumë, shumë fantazi.  Filloi pastaj koha e Webcam Girl,  që tashmë është shndërruar në një profesion shumë mirë të paguar.

Tani, jemi në mesin e një ndryshimi të ri.  Kemi telefonat inteligjentë, rrjetet sociale, sisteme për mesazhet e shpejta, dhe siç i thonë kush kërkon gjen, tashmë mund të shpallim të hapur epokën e Instant ( messaging) Sex: ose erotizmi në kohën e whatssappit.

Djem dhe burra me maninë për të dërguar në eter imazhe të penisit të tyre, nga kënde të ndryshme, kërkesa  të vazhdueshme për një copë mishi, dëshira të thëna e të treguara, e zeze mbi të bardhë, si në gazetë. Fjalë dhë kërkesa që të vijnë gjatë një mbledhje në punë. Dëshira të paturshme që ndjekin njëra-tjetrën më kalimin e ditëve, në një varg fjalësh dhe imazhesh, që kalorojnë njëra mbi tjetrën, në një unicum të vetëm, gjithmonë të ndërlidhur, të gatshëm për të pritur dhe kthyer një stimul celebral, një dëshirë të thellë në bark, një kruarje që bën ditët tona më të këndshme.

Mund të fantazojmë për dikë dhe me dikë që nuk njohim, mund të përshkruajmë pa turp atë çka kemi bërë një natë më parë, mund të luajmë në të gjitha nivelet, në të gjitha hijet e lëkurës që vendosim të zbulojmë. Që  pastaj e thënë kështu duket një gjë prej të fiksuarish, por sipas meje nuk është kështu.

Sipas meje dëshira është një gjë e bukur. Sipas meje ka gra dhe burra që të eksitojnë vetëm me dy fjalë. Sipas meje ekzistojnë gra dhe burra që të eksitojnë vetëm me një shikim apo një gjest. Ka shume prej tyre që janë të padurueshëm dhe djegin etapat, ka nga ata që janë më të moderuar si një motor diesel. Ka të tjerë që nuk ja dalin në asgjë. Por, dëshira, ajo është zjarri i jetës. Mënyra që zgjidhni për t’u shprehur, nuk është vetëm një detaj, dhe sikur të ishte e tillë, detaji bën diferencën.

 

Zhaklin Lekatari

1 koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Menyrat moderne te komunikimit jane disa llojesh per sa i perket erotikes.
  Te gjitha jane eksitim midis partneresh e shumta midis mashkullit e femres nje pjese midis gays e lesbo e nje pjese mids cifteve.
  Ndersa kur jane parneret tek e tek eksitimi perfundon ne mastubim ndersa kur jane cifte behet akti natyral dhe nje cift eksiton tjetrin.
  Jane keto forma der sot
  1 sexting
  Sexting ose dashuri me teks e bejne partneret e eksituar duke fantazuar sikur bejne seks bashke dhe secili pershkruan me fjale eksitimin e vet. Sexting behet me i pasur kur midis fjaleve shkembehen dhe foto erotike te per personave qe bejne sexting ose foto te tjera qe tregojne pozicionet seksuale.
  2. roleplay ose seks me role. Fanatazia e pjesemarresve behet me nje rol te catuar ta zeme mesuesi me nxenesen ose komshou qe te troket ne dere e ti je vetem. Duke fantazuar rolin perkates e duke imagjinuar sex me te personat eksitohen e masturbohen. Roleply fantazon skena te pafundme sic behet sex real ne jete,
  3 c2c ose cam to cam sex. Me fjale te tjera vec tekstit ne kete menyre partneret shohin njeri tjetrin ne camera, Me kamera mund edhe te behet sext ose roleplay ose thjesht mesturbim te dyanshem femer mashkull midis gayve ose me cifte.
  Menyrat e mesipeme jane free dhe behen midis personave normale. Por ka dhe nje tip tjeter sexi online.
  Ai eshte paid camsex ku mijera vajza cifte sex ne grup djem gay reklamohen ne kamera dhe veprojne sipas pageses te atyre qe i shohin. Ketyre mund tu kerkosh ne baze te pageses te performojne per ty dhe bile mundesh te lidhesh dhe me video private me ta. Ata performojne per ty dhe sipas rastit pala qe paguan o masturbohet o kur jane cift bejne sex vete. Kjo eshte nje industri e madhe qe gjeneron miliarda. Imagjinoni qe nje seance e plote private shkon deri ne 100 euro e me shume. Sitet qe ofrojne kete sherbim jane te pafund.
  Ka dhe nje menyre tjeter komunkimi qe quhet dating. Ky sherbim synon lidhjen midis personave njohjen midis tyre e njohja e metjeshme o kalon ne miqesi o kalon ne sex o martese e baskejetese. Por dating te lidh dhe ne myenyre virtuale me dike qe se ke afer. E ti mund te krijosh miq te komunikosh me ta e bile mund te besh dhe sex oline me pelqimin e paleve.