Truri dhe testikujt janë më të ngjashëm sesa mendonim

Truri dhe testikujt janë më të ngjashëm sesa mendonim

Studimi i ber ene portugali mbi ngjashmerine qe kane truri dhe testikujt

foto personale bere ne canva

ngjashmeria midis trurit dhe testikujve

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.