271880498_658742745564993_6515493759198619724_n

271880498_658742745564993_6515493759198619724_n

Futeni kupën të palosur brenda vaginës. Mbajeni kupën e shtypur dhe anën e vrimës së kupës për lartë

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.