npr_diseaseaversefinal_wide-d40d77bb0f445d5cbf71bd146c95624b85741fb5

npr_diseaseaversefinal_wide-d40d77bb0f445d5cbf71bd146c95624b85741fb5

perballja midis dijes dhe injorances

pse injoranca eshte me e forte se dija

injoranca e zeshme

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.