rendesia e edukimit gjinor

rendesia e edukimit gjinor

nje dore e cila me shkumes vizaton figuren e nje burri dhe gruaje

edukimi gjinor

Figura e nje burri dhe nje gruaje te vendosur siper nje peshoreje

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.