patriarkati demton dhe djemte

patriarkati demton dhe djemte

stereotipet gjinore qe i bejne keq burrave

nje burre dhe nje grua me role gjinore

Foto e marre nga interneti qe tregon qarte per stereotipet gjinore

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.