Mansplaining

Mansplaining

Kur je burre mendon qe e di me mire se ty

Mansplaining

Nje grua dhe nje burre, nen nej sfond te verdhe ku burri mundohet te flase permbi gruan

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.