Erotizmi dhe grate

Erotizmi dhe grate

Autoerotizmi te grate

Kultura perëndimore, duket sikur me kalimin e kohës, ka imponuar, një imazh të gruas e cila është e virgjër dhe pa stimuj dhe dëshira seksuale.

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.