foto marre nga interneti

foto marre nga interneti

te dhenat e instat per dhunen ndaj vajzave dhe grave

dhuna ndaj vajzave dhe grave

dhuna gjinore eshte krim kunder njerezimit

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.