Tampon i vogel dhe i madh

Tampon i vogel dhe i madh

A perdoret tamponi kur je e e virgjer

Perdorimi i tamponit

perdorimi i tamponit te vajzat e virgjera

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Titulli i pageses

Subjekti i pageses
Vendosni emailin tuaj: