consenso-sessuale-cos-e-come-comunicarlo-1602159742

consenso-sessuale-cos-e-come-comunicarlo-1602159742

te edukosh respktin

Nje cift qe puthet

respekti eshte i veshtire dhe duhet te mesohet qe ne femijeri.

Zhaklin Lekatari

Jep koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.